Johansen Monumenthuggeri - Norsk håndverk - Tradisjoner - Kortreist Natursten

Stenhuggeri med lange tradisjoner

Johansen Monumenthuggeri kan stolt se tilbake på sin lange historie som strekker seg helt tilbake til 1946 og grunnleggeren Olaf Johansen. Hans filosofi er videreført gjennom flere generasjoner og praktiseres i dag av Olafs oldebarn Vigdis Johansen.


Siden nittitallet har vi satset på to primære produkter:


• Egenprodusering av gravstener
• Levering av produksjonstjenester innen skulptur- og utsmykkingsprosjekter.

 

Det er verdt å vite at vi leverer flere egenproduserte produkter som trapper, vasker, ildstedplater, bassenger, fontener, vindusbrett, dekor og interiørartikler med mer.

Vi er stolte av våre røtter og jobber for å bevare det eldgamle håndverkerfaget der kunnskap har blitt overført fra generasjon til generasjon. Stenhuggerfaget krever tid, konsentrasjon og nøysomhet. Vi kombinerer gammel kunnskap og metodikk med ny teknologi og hjelpemidler.

I dag er vi 16 ansatte fordelt på to avdelinger. Skriftverksted og butikk ligger på Sandbakken og produksjonslokalene ligger i Skjeberg.


Anerkjente kunstverk i hele Norge


Opp gjennom årene har vi bistått hele landet med utforming og montering av skulpturer i de fleste stensorter. Som stenhuggeri er ingen oppgaver for store eller for små - det er uttrykket som er viktigst. Vi har utvilsomt erfaringen som kreves for å løse et hvert
ønske.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi som stenhuggeri kan bistå dine ønsker.

ET LITE UTDRAG AV PROSJEKTER:

Takk til alle oppdragsgivere for tilliten! (Listen er ikke fullstendig)"I naturstenens verden er fantasien den eneste begrensningen"